Doel is om binnen de Regio Achterhoek actieve netwerken te vormen die in elke gemeente actief zijn.

Het programma “Werken aan toekomstgerichte erven Achterhoek” zal zich gedurende de looptijd ook steeds meer richten op contacten met de erfbetreders. Samen met hen werken aan een aantrekkelijk, kansrijk en welvarend buitengebied. Erfbetreders signaleren vaak als eerste bepaalde knelsituaties, kennen de bewoners en het gebied, hebben vaak praktische tips en oplossingen. Met meer weet van elkaars bestaan en het meer delen van elkaars kennis en informatie kunnen er  sterke netwerken ontstaan waardoor betere- en meer integrale antwoorden beschikbaar komen op de vele verschillende vragen van de erfeigenaren.

Gedurende het programma, worden een drietal bijeenkomsten georganiseerd voor alle erfbetreders. Aan het begin, tussentijds en aan het eind. We willen bestaande netwerken inventariseren en daar op aansluiten.

Bent u erfbetreder, en wilt u het programma “Werken aan toekomstgerichte erven Achterhoek” ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Copyright WATEA 2020 - 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
Let op! U kunt zich momenteel WEL aanmelden voor een keukentafelgesprek, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vinden er momenteel geen keukentafelgesprekken plaats.     Lees meer