Erfadviseur Monique te Kiefte

Ik begeleid erfeigenaren waaronder ook (agrarisch) ondernemers), bij belangrijke keuzes op het erf. Dat kunnen bijvoorbeeld keuzes zijn over de toekomst, uitbreiden, verbreden, bedrijfsovername, stoppen, energietransitie, Vrijkomende Agrarische Bebouwing, communicatie en burn-out. Daarbij gaat het met name om de vraag; wat wil jij graag?


Ik heet Monique te Kiefte, getrouwd met Jan en samen hebben wij 4 kinderen. Ik woon op onze varkenshouderij in Winterswijk Meddo. Ik voel mij erg betrokken bij het platteland. En aan de vitaliteit en leefbaarheid van het platteland draag ik graag mijn steentje bij. Ik fiets en wandel veel in de mooie Achterhoek. Ik ben er ook trots op, ik laat graag mensen de omgeving zien. 


Monique te Kiefte

Door mijn kennis en ervaring weet ik wat er leeft op het platteland. In Gelderland en Overijssel heb ik de afgelopen jaren bij veel agrariërs en erfeigenaren aan tafel gezeten. En zij bij mij, in mijn eigen coachpraktijk Te Kiefte Coaching. Je kunt van mij iemand verwachten die verstand heeft van het buitengebied, de agrarische sector, die (sociaal) betrokken is, die goed kan luisteren en meedenkt in het vinden van oplossingen. Daarbij werk ik vanuit de praktijk, oplossingsgericht en spreek het dialect. Vertrouwelijkheid is voor mij vanzelfsprekend. Iedere situatie is uniek en daarbij hoort een persoonlijke aanpak en een plan op maat.

U kunt mij bereiken via monique.tekiefte@ruimtevitaal.nl

Aanmelden?

Klik op de onderstaande knop om aan te melden

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.