Erfadviseur Monique te Kiefte

Ik begeleid boeren en boerinnen om hun bedrijf en zichzelf gezond te houden.

Bij boeren heerst veel onzekerheid over de toekomst, de regelgeving en de marktprijzen. Hoe ga je hiermee om? Dat geeft veel stress en frustratie in het bedrijf EN in het gezin. Want wonen en werken zijn op een boerderij erg met elkaar verweven en het bedrijf gaat 24/7 door. En daarnaast ook nog vaak vóór. Vaak zijn het familiebedrijven en wonen en werken er meerdere generaties op één erf.

Monique te Kiefte

Ik heet Monique te Kiefte, getrouwd met Jan en samen hebben wij 4 kinderen. Ik woon op onze varkenshouderij in Winterswijk Meddo. Ik heb ruim 20 jaar fulltime meegewerkt in onze varkenshouderij tot ik 10 jaar geleden besloot om Toegepaste Psychologie te gaan studeren, een 4-jarige hbo-opleiding.

Ik werk nu als agrarisch coach en begeleid agrarisch ondernemers en hun families bij belangrijke keuzes op het bedrijf. Dat kunnen bijvoorbeeld keuzes zijn over de toekomst, uitbreiden, verbreden, bedrijfsovername, stoppen, energietransitie, Vrijkomende Agrarische Bebouwing, communicatie, burn-out en andere klachten.

Daarbij werk ik vanuit de praktijk, oplossingsgericht en spreek het dialect. Vertrouwelijkheid is voor mij vanzelfsprekend. Ik begeleid jullie zodat je weer met plezier je werk doet en meer rust in gezin en bedrijf krijgt.

Je kunt mij bereiken via monique.tekiefte@ruimtevitaal.nl

Aanmelden?

Klik op de onderstaande knop om aan te melden

Aanmelden

Copyright WATEA 2020 - 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design