Erfadviseur Neeltje Bleumink

Vakantieperiode: 6 september t/m 12 september

Door mijn brede ervaring kan een erfeigenaar met verschillende vragen bij mij terecht. Ik denk mee over een breed scala aan thema’s op een erf zoals mogelijkheden rondom ruimtelijke kwaliteit en ontwikkelingen, verbreding, doorontwikkeling en stoppen. Maar ook over plannen op het gebied van voortzetting of overname denk ik graag mee. Mijn doel is erfeigenaren te laten denken in kansen en mogelijkheden en ze daarbij een stap vooruit te helpen. Ik ben Neeltje Bleumink (38) geboren en getogen op een erf in St. Isidorushoeve, ik woon hier met mijn gezin.

 

Neeltje Bleumink

Aan de Hogere Agrarische School van Hall/Larenstein studeerde ik Dier- en Veehouderij, afstudeerrichting ‘Agrarisch Vastgoedmanagement en Rentmeesterij’ en heb daarop aansluitend nog de opleiding “Landschapsinrichting” gevolgd.

Na mijn studie heb ik gewerkt als landschapsadviseur. In 2017 ben ik bij Eeckhof gestart als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Sinds juni 2019 maak ik, namens Eeckhof, deel uit van het team ErfCoaches in Overijssel en sinds maart 2021 van het team erfadviseurs van WATEA. Vanuit deze functies zit ik vaak aan de keukentafel bij agrariërs en erfeigenaren. Ik fungeer als een onafhankelijk sparringpartner en voer mijn gesprekken in alle vertrouwelijkheid. Ik ben sterk in het vertalen van wensen naar praktische te nemen stappen om verder te komen.

Ik heb een sterke affiniteit met de agrarische sector en als bewoner van het buitengebied voel ik me sterk verbonden met het behoud, versterking en de ontwikkeling hiervan. Ik werk met passie en enthousiasme aan nieuwe ontwikkelingen. U kunt mij bereiken via neeltje.bleumink@ruimtevitaal.nl

Aanmelden?

Klik op de onderstaande knop om aan te melden

Aanmelden


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.