Erfadviseur Neeltje Bleumink

Door mijn brede ervaring kan een erfeigenaar met verschillende vragen bij mij terecht. Ik denk mee over een breed scala aan thema’s zoals ruimtelijke kwaliteit, verbreding, stoppen, verduurzaming, maar ook aan nieuwe plannen op het gebied van voortzetting of overname. Mijn doel is erfeigenaren te laten denken in kansen en mogelijkheden.

Neeltje Bleumink

Ik ben Neeltje Bleumink (36) geboren en getogen op een erf in St. Isidorushoeve, ik woon hier met mijn gezin.

Aan de Hogere Agrarische School van Hall/Larenstein studeerde ik Dier- en Veehouderij, afstudeerrichting ‘Agrarisch Vastgoedmanagement en Rentmeesterij’ en heb daarop aansluitend nog de opleiding “Landschapsinrichting” gevolgd.

Na mijn studie heb ik gewerkt als landschapsadviseur.

In 2017 ben ik bij Eeckhof gestart als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Sinds juni 2019 maak ik, namens Eeckhof, deel uit van het team ErfCoaches in Overijssel. Vanuit deze functies zit ik vaak aan de keukentafel bij agrariërs en erfeigenaren. Ik fungeer als een onafhankelijk sparringpartner en voer mijn gesprekken in alle vertrouwelijkheid.

Ik heb een sterke affiniteit met de agrarische sector en als bewoner van het buitengebied voel ik me sterk verbonden met het behoud, versterking en de ontwikkeling hiervan. Ik werk met passie aan nieuwe ontwikkelingen. U kunt mij bereiken via neeltje.bleumink@ruimtevitaal.nl

Aanmelden?

Klik op de onderstaande knop om aan te melden

Aanmelden


Copyright WATEA 2020 - 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design