Erfadviseur Paulien Boverhof

Ik ben Paulien Boverhof (58 jaar), getrouwd en we hebben twee kinderen van 25 en 28 jaar. We wonen buitenaf in Beltrum.


Ik ben sinds 2018 (agrarisch) coach. De wisselwerking tussen het gezin en wat er op hun afkomt, heeft mij altijd geïntrigeerd. Als gesprekspartner heb ik gevoel bij de vragen en emoties die hier bij komen kijken. Mijn passie ligt vooral bij de mensen zelf. Sinds 1985 ben ik adviseur voor de veehouderij en voel ik me betrokken bij het buitengebied en de agrarische sector

 

Paulien Boverhof

Samen met mijn man Jan Boverhof zijn wij eigenaar van WIK Adviesgroep. Een adviesbureau wat gericht is op de landelijke omgeving in het oosten van het land. We geven advies op het gebied van milieu, bestemmingsplannen en de natuurbeschermingswet.

Bewoners in het buitengebied kunnen allerlei vragen hebben. Ik probeer in het gesprek uit te vinden wat hun nu echt bezig houdt. Dit is bijvoorbeeld veranderen van het bedrijf, slopen van de gebouwen of nieuwe mogelijkheden voor het erf bespreken.

Om met iemand anders eens te praten over wat je boeit of zorgen geeft, kan nieuwe inzichten geven. Samen kunnen we kijken of er voor een vervolg nog iets nodig is.

Ik ben bereikbaar onder paulien.boverhof@ruimtevitaal.nl   

Aanmelden?

Klik op de onderstaande knop om aan te melden

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.