Erfadviseur Paulien Hogenkamp

“Ik heb de kop vol”, met die zin komen de meeste mensen binnen in onze praktijk. De agrarische sector staat bekend om hard werken en weinig verdienen. Als het tegenzit, wordt vaak geprobeerd het op te lossen door nog harder te werken. “Het moet anders, maar hoe?” is dan een veelgehoorde uitspraak. Toch is de makkelijkste weg om op de oude ‘vertrouwde’ voet verder gaan, volhouden en hopen op betere tijden.

Paulien Hogenkamp

Als coach in de agrarische sector heb ik, samen met de collega’s van Hogenkamp Agrarische Coaching, de mooie baan om boeren te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. We helpen mensen om “de kop” leeg te krijgen, waardoor er weer ruimte komt voor creatieve ideeën, constructieve gesprekken met de omgeving en concrete stappen richting een duurzame, rendabele en zelfsturende toekomst. Met als belangrijkste uitgangspunt dat de oplossing in de mens zelf zit.

Mijn taak is om mensen te helpen overzicht te krijgen in de bestaande situatie en een helder beeld te krijgen van de gewenste situatie. En dan niet alleen in theorie, maar vooral praktisch uitvoerbaar. We werken stap voor stap naar een oplossing waar je mee verder kan, waar je je goed bij voelt. Dit geeft weer rust in het hoofd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design