Erfbegeleider Marloes Nijland

Vanuit mijn planologische achtergrond kan een erfeigenaar bij mij terecht voor verschillende ruimtelijke vraagstukken. Ik weet verschillende belangen met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Daarbij denk ik graag met de erfeigenaar mee om realistische plannen te ontwikkelen en de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van het landelijk gebied te behouden.

Erfbegeleider Marloes Nijland

Ik ben Marloes Nijland (33) geboren en getogen op een melkveebedrijf in Beckum. Inmiddels ben ik woonachtig in Bentelo. Ik heb de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie gevolgd aan de Saxion Hogeschool. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als planoloog bij een adviesbureau. Vervolgens ben ik een paar jaar werkzaam geweest als omgevingsmanager windenergie. Inmiddels werk ik sinds 2019 bij Eeckhof als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en maak ik, namens Eeckhof, deel uit van het team ErfCoaches in Overijssel.

Als adviseur werk ik dagelijks met erfeigenaren (agrariërs en niet-agrariërs) aan ontwikkelingen zoals Rood voor Rood en Vrijkomende Agrarische Bebouwing. Aan de keukentafel van de erfeigenaar zoek ik naar mogelijkheden en leg daarbij de verbindingen met (gemeentelijke) beleidsstukken. Door mijn werkervaring als adviseur en ErfCoach weet ik wat er leeft en ken ik de belangen van het landelijke gebied.

U kunt mij bereiken via marloes.nijland@ruimtevitaal.nl of 06-17000085Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.