Erfbegeleider Monique te Kiefte

Ik begeleid boeren en boerinnen om hun bedrijf en zichzelf gezond te houden. Veel boeren staan voor ingrijpende keuzes die gevolgen hebben voor een lange periode. En die keuzes hebben invloed op zowel het bedrijf als het gezin. Die keuzes wil je weloverwogen maken, zodat je er ook helemaal achter kunt staan.

Monique te Kiefte

Ik heet Monique te Kiefte, getrouwd met Jan en samen hebben wij 4 kinderen. Als agrarisch coach begeleid ik agrarisch ondernemers en hun families bij belangrijke keuzes op het bedrijf. Dat kunnen bijvoorbeeld keuzes zijn over de toekomst, uitbreiden, verbreden, bedrijfsovername, stoppen, energietransitie, vrijkomende Agrarische Bebouwing, communicatie, burn-out en andere klachten.

Daarbij werk ik vanuit de praktijk, oplossingsgericht en spreek het dialect. Vertrouwelijkheid is voor mij vanzelfsprekend. Ik begeleid jullie zodat je weer met plezier je werk doet en rust in gezin en bedrijf krijgt.

Als je voor een belangrijke keuze staat helpt het als een onafhankelijk iemand meekijkt en meedenkt, zodat jij de beste keuze voor jou, voor jouw bedrijf en voor jouw gezin kunt maken. Iemand die boven water haalt wat er nog niet gezegd is. En vervolgens samen met jou de stappen zet om bij jouw doel te komen.

06 – 5388 2433

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.