Erfbegeleider Reinder Jacobi

Vanuit mijn achtergrond in de ruimtelijke ordening achtergrond kan een erfeigenaar bij mij terecht voor verschillende ruimtelijke vraagstukken. Vanwege mijn gemeentelijke werkervaring weet ik verschillende belangen met elkaar te verbinden. Daarbij denk ik graag met de erfeigenaar mee om realistische plannen te ontwikkelen en de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van het landelijk gebied te behouden.


Reinder Jacobi


Ik ben Reinder Jacobi (42) geboren en getogen op een melkveebedrijf in Markelo. Inmiddels ben ik woonachtig in Goor. Ik heb de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie gevolgd aan de Saxion Hogeschool. Na mijn studie heb ik 7 jaar voor de gemeente Hoogeveen en 4 jaar voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen gewerkt, beide als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling. Inmiddels werk ik sinds juni 2021 bij Eeckhof als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling.

Als adviseur werk ik dagelijks met erfeigenaren (agrariërs en niet-agrariërs) aan ontwikkelingen zoals Rood voor Rood en Vrijkomende Agrarische Bebouwing. Aan de keukentafel van de erfeigenaar zoek ik naar mogelijkheden en leg daarbij de verbindingen met (gemeentelijke) beleidsstukken. Door mijn werkervaring bij zowel de gemeente en als adviseur weet ik wat er leeft en ken ik de belangen van het landelijke gebied.

U kunt mij bereiken via reinder.jacobi@ruimtevitaal.nl of 06-19903331

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.