Erfbegeleider Tije Rood

Mijn naam is Tije Rood. Ik ben geboren en getogen tussen de weilanden van de gemeente Voorst, hierdoor zit het landelijke gebied in mijn DNA geweven. Sterker nog, in het voorjaar en de zomermaanden mag ik nog graag, met enige regelmatig, op de trekker zitten. Als erfbegeleider en adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling weet ik daarom ook wat er speelt in het landelijk gebied en tegen welke obstakels erfeigenaren aanlopen.

Tije Rood

In de functie van erfbegeleider wil ik, samen met de erfeigenaar, komen tot een plan voor een toekomstgerichte ontwikkeling, waarvan de erfeigenaar kan én mag zeggen dat hij/zij trots is op het eindresultaat. Mijn passie is om de verschillende verbindingen te leggen tussen de gemeente, andere overheden, samenwerkingspartners en alle bijkomende procedures en regelgevingen, om de erfeigenaar uiteindelijk zo goed mogelijk te adviseren in zijn of haar wensen.

Met de kennis van het landelijk gebied en de beweegredenen van de gemeentes streef ik naar een haalbaar en beheersbaar resultaat. Verschillende thema’s als vrijkomende agrarische bebouwing, de energietransitie of bijvoorbeeld het vergroten van de biodiversiteit kunnen hierbij de revue passeren. Samen met de erfeigenaar wil ik een toekomstgerichte ontwikkeling begeleiden waar de erfeigenaar trots op mag zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.