Het keukentafelgesprek met de erfadviseur

Woont u in de gemeente Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oude IJsselstreek of Winterswijk en heeft u een uitnodiging ontvangen voor een gratis onafhankelijk keukentafelgesprek met een erfadviseur naar keuze? Dan kunt u zich via deze site direct aanmelden voor het maken van een afspraak met één van de erfadviseurs.

Na aanmelding neemt de door u gekozen erfadviseur contact met u op om een afspraak te maken voor het keukentafelgesprek. De erfadviseur komt bij u op het afgesproken moment op bezoek voor een inventariserend en adviserend gesprek. Het eindresultaat van het gesprek kan een advies zijn naar mogelijk een vervolgtraject door een erfbegeleider. Is dit het geval dan zal de erfadviseur samen met u tot het juiste advies van erfbegeleiding komen. Voor dit vervolgtraject krijgt u een voucher toegekend die hiervoor ingezet kan worden. 

Dit zijn onze erfadviseurs

Bij uw aanmelding geeft u aan met welke erfadviseur u in gesprek wilt. Maar wie zijn nu onze erfadviseurs? Hieronder stellen zij zich aan u voor.


Ik weet niet welke erfadviseur ik moet kiezen. Wat kan ik doen?

Aanmelden?

Het project WATEA stopt per 30 juni 2024. Vanaf 28 mei 2024 kunt u zich niet meer aanmelden voor een keukentafelgesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Let op! Het project WATEA stopt per 30 juni 2024, aanmelden is niet meer mogelijk.