Aanpak per gemeente

Elke deelnemende gemeente heeft haar focus  op het in gesprek komen met de bewoners van het buitengebied die ondersteuning wensen bij hun vragen, ideeën en plannen m.b.t. hun erf in dit buitengebied.

Op basis van gemeentelijk beleid ontvangen bewoners een uitnodiging om zich aan te melden voor een gratis keukentafel gesprek met één van de erfadviseurs van het programma WATEA.  <hebt u een uitnodiging ontvangen> De erfadviseur zal dan een afspraak maken met de erfbewoner voor een keukentafel gesprek. Het gesprek wordt afgesloten met een advies.

Eén van de mogelijke adviezen is een vervolgtraject met een erfbegeleider. Deze begeleider kan de ondersteuning bieden die in het keukentafelgesprek als meest noodzakelijk is besproken.


De erfbewoner kan zich aanmelden voor dit vervolgtraject <bent u doorverwezen> en één van de begeleiders kiezen die in het betreffende  onderwerp is gespecialiseerd. De begeleider zal een afspraak maken met de erfbewoner voor het eerste gesprek van het begeleidingstraject traject.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.