Bent u erfbetreder?

Dan is het u vast niet ontgaan dat het buitengebied en haar bewoners de laatste jaren te maken hebben met steeds groter wordende uitdagingen op het gebied van milieu, leefbaarheid, klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulariteit en energietransitie. Deze druk is hoog en (agrarisch) ondernemers maken zich zorgen over de toekomst van hun erf/bedrijf.

Als Ruimtevitaal Regisseurs gaan de individuele erfbewoners ons aan het hart, want ieder erf draagt bij aan een vitaal en toekomstbestendig buitengebied. Wij zijn daarom i.s.m. de regio 8rhk en deelnemende gemeenten het programma Werken aan toekomstgerichte erven in de Achterhoek gestart. Hiermee bieden wij erfbewoners in het buitengebied (van deelnemende gemeenten) de mogelijkheid om gratis het gesprek aan te gaan met één van onze gekwalificeerde erfadviseurs.

In het keukentafelgesprek kan alles worden besproken wat de erfbewoner(s) bezighoudt m.b.t. de toekomst van hun erf/bedrijf. Ook kan er een vervolgtraject met een meer gespecialiseerd adviseur (erfbegeleider) ingezet worden.

SAMEN werken aan toekomstgerichte erven

Wij werken graag samen met andere betrokkenen die belang hebben bij een vitaal buitengebied en de erfeigenaren; particulier of ondernemer, want samen bereiken we meer.

Als erfbetreders signaleert u vaak als eerste bepaalde knelsituaties, kent u de bewoners en het gebied, en heeft u wellicht praktische tips en oplossingen. Met meer weet van elkaars bestaan en het meer delen van elkaars kennis en informatie kunnen er sterke netwerken ontstaan waardoor betere- en meer integrale antwoorden beschikbaar komen op de vele verschillende vragen van de erfeigenaren.

Bent u erfbetreder, en wilt u het programma “Werken aan toekomstgerichte erven Achterhoek” ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Digitale Flyer

Om zoveel mogelijk erfbewoners te kunnen bereiken, zouden wij het erg waarderen als u het programma WATEA bij uw netwerk onder de aandacht wilt brengen. Dat kan bijvoorbeeld door onze flyer te downloaden en te verspreiden.
Wilt u liever een fysieke flyer tot uw beschikking hebben? Neemt u dan contact met ons op.

Bekijk digitale flyer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright WATEA 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06-30684816
Wilt u met ons Chatten? Klik op bovenstaand nummer of kopieer het nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.